• +38 (068) 891-54-74
  • +38 (050) 014-79-99
  • +38 (096) 954-05-60

ДПА 4 клас

Позиції 1 з 12 з 20

на сторінці

Позиції 1 з 12 з 20

на сторінці
При замовленні на суму від 2000 грн. - Доставка по Україні безкоштовно
оптові знижки на робочі зошити та підручники

ДПА 4 клас 2023 Збірники завдань

 

Державна підсумкова атестація у четвертому класі – фінальний іспит, який не тільки засвідчує закінчення учнем початкової школи, а й демонструє рівень його знань та готовність переходити до основної школи.

 

Екзамен четверокласники складають з двох предметів – української мова і математика. Іспит з української мови є інтегрованим, оскільки поєднує перевірні роботи з двох предметів – мови та літературного читання. Подані там тексти не тільки перевіряють навички самостійного читання, а й слугують текстовою основою для списування й виконання граматичних вправ.


Щоб якісно та ґрунтовно підготуватися до ДПА, необхідно цілий рік приділяти увагу тренувальним завданням з усіх тем, що вивчаються. В підручниках не завжди достатня кількість завдань на відпрацювання складної теми, тому в пригоді часто стають спеціально розроблені вчителями-методистами збірники завдань.


На нашому сайті представлені книжечки для підготовки наступних видавництв:

 

• Ранок;
• Генеза;
• Освіта;
• ПіП;
• Оріон тощо

 

Автори видавництва «Підручники і посібники» плідно попрацювали і представили книжечки для учнів відповідно до авторів підручників, за якими ті займалися цілий рік. Це дуже гарна ідея, оскільки одну й ту ж навчальну тему можна представити по-різному. Таким чином, учні можуть зайвий раз звернутися до свого підручника і повторити теоретичний матеріал ще раз.


Кожен збірник завдань має інструкцію з поясненнями для учнів, як правильно виконувати різні види завдань. В. Бевз та М. Вашуленко (видавництво «Освіта») підготували навчальні посібники НУШ на перевірку рівня сформованості досягнень школярів, які також можна використовувати для формувального оцінювання. Особливістю цього видання є наявність медіазавдань, які у сучасній освіті є необхідними для формування в учнів ключових компетентностей.


Н.Листопад пропонує четверокласникам 15 контрольних робіт двох варіантів із тестами та розгорнутими завданнями – розв’язати задачу, вирішити рівнянння і т.п. Книга містить таблицю самооцінювання, на яку також звертає увагу вчитель при виставленні фінальної оцінки.


К. Пономарьова в інтегрованих перевірних роботах пропонує перевірити уміння працювати з текстом та засвоєння відповідних програмі мовних знань і умінь.
Купити збірник завдань ДПА 2023 ви можете на нашому сайті з приємними знижками і швидкою доставкою.

 

Збірники ДПА 2023 4 клас 

Відгуки про товар

© 2012-2023 BOOKLETKA™ - Лідер книгопостачання України