• +38 (068) 891-54-74
  • +38 (050) 014-79-99
  • +38 (096) 954-05-60

ЗНО

Позиції 1 з 12 з 220

на сторінці

Позиції 1 з 12 з 220

на сторінці
При замовленні на суму від 2000 грн. - Доставка по Україні безкоштовно
оптові знижки на робочі зошити та підручники

ЗНО.

В інтернет-книгарні Буклетка зібрано великий асортимент навчально-методичної літератури для підготовки до Зовнішнього незалежного оцінювання 2024 року. Ці матеріали допоможуть якісно підготуватися до найважливіших іспитів, адже успішно пройшовши їх, випускник школи зможе стати студентом вишу.

В даному розділі представлені посібники з усіх необхідних предметів. Вони об’єднані в цикл книг навколо предмету, це можуть бути комплексні видання, тренажери, задачники, збірники тестів, тощо. Усі видання мають гриф Міністерства освіті і науки України, складені відповідно до сучасних методичних норм і вимог освітнього процесу.

Комплексна підготовка до ЗНО вимагає наявності повного циклу предметних матеріалів. Використовуючи їх у тісній взаємодії, абітурієнт зможе осягнути весь спектр тем, пригадати здобуті знання та відновити навики. Завдяки їм вдасться ефективно підготуватися до екзаменів, зекономивши час і зусилля.

Підручники для ЗНО запропоновані інтернет-магазином Буклетка, можна купити по доступній ціні. Цінова політика магазину завжди залишається лояльною як до роздрібних, так і до оптових покупців. Клієнти можуть розраховувати на індивідуальний підхід, відмінну якість друкованої продукції та чудовий сервіс. Також вони мають можливість скористатися ефективною системою лояльності, яка передбачає часті акції та знижки. Оптові і постійні замовники завжди можуть стати партнерами книгарні на взаємовигідних умовах співпраці.

 

Що таке ЗНО.

 

Зовнішнє незалежне оцінювання – це процедура оцінки знань учнів, випускників навчальних закладів середньої ланки, вона відбувається у формі тесту з низки попередньо затверджених предметів. Склавши всі тести, особа отримує право вступу у вищий навчальний заклад на конкурсній основі. Результати даних іспитів зараховуються як результати ДПА (державної підсумкової атестації, яку здають випускники шкіл), а також як результати екзаменів для вступу в виш.

Оцінювання знань доказало на практиці свою ефективність, успішно діючи на території України з 2004 року, за підтримки МОН, вітчизняних та міжнародних громадських організацій освітнього спрямування. Воно має на меті підвищити рівень освіти громадян та забезпечити їхні конституційні права рівного і безперешкодного доступу до якісної освіти. З його допомогою компетентні державні органи здійснюють контроль стану вітчизняної освітньої системи, базової та середньої ланки. Таким чином, держава здатна вчасно реагувати на зміни системи шкільництва, прогнозувати її розвиток та сприяти йому. Також, ця процедура дозволила значно зменшити корупційну складову в даній галузі. Тепер, розумні та кмітливі діти мають змогу проявити себе й бути поміченими, а згодом реалізувати свій потенціал.

 

Переваги:

• Спрощення процедури вступу в ВНЗ.

• Спрощення процедури завершення навчання в загальноосвітніх закладах (здача ДПА).

• Сприяє підняттю рівня освіти населення.

• Зменшує корупційний вплив.

• Мінімізує вплив людського фактору.

• Вводить стандартизацію процедур, забезпечуючи рівність абітурієнтів.

• Забезпечує об’єктивне формування рейтингового балу для подальшого об’єктивного конкурсного відбору.

• Враховує виняткові потреби окремих категорій учасників тестування.

 

 

Перелік предметів ЗНО.

Предметні комплексні видання.

 

По кожному предмету тестування створюються спеціальні комплексні видання, які являють собою основний підручник для підготовки абітурієнта.

 

Німецька мова – посібник для ЗНО охоплює тести, які спроможні перевірити знання по основних видах мовленнєвої діяльності та рівень сформованості комунікативних компетенцій. Він складений на основі чинної програми МОН та призначений для випускників старших класів, студентів і вчителів.

 

Фізика 2024 – матеріал для перевірки знань учнів старших класів шкіл, ліцеїв, гімназій та абітурієнтів. Може використовуватися педагогами на уроках та факультативних заняттях. Це стислий матеріал, який охоплює шкільний курс за 7-11 клас. Він увібрав усю важливу інформацію з фізики за даний період і адаптує її у вигляді тестових завдань.

 

Українська література 2024 – повний шкільний курс, поданий в скороченому і систематизованому вигляді для повторення пройденого матеріалу. Його програма включає тренувальні завдання. Призначений для випускників шкіл, ліцеїв і гімназій, абітурієнтів та студентів ВНЗ, а також вчителів і викладачів. Може використовуватися для перевірки знань та вивчення творчості українських письменників.

 

Українська мова 2024 – видання складене відповідно до чинних навчальних програм і призначене для учнів загальноосвітніх навчальних закладів які бажають стати абітурієнтами та підготуватися до вступу у ВНЗ. Воно містить теоретичні предметні відомості за всі роки навчання та підготовчі тести.

 

Географія – комплексний посібник для контролю якості набутих знань та вмінь із шкільного курсу. В ньому пропонується заново ознайомитися з основними темами, щоб пригадати вивчену раніше інформацію, систематизувати її та закріпити. Також в ньому є тести, виконавши їхні завдання, абітурієнт зможе оцінити свою готовність до іспиту.

 

Історія України 2024 – посібник, який пропонує комплексний підхід в питанні підготовки до незалежного оцінювання. З його допомогою можна ефективно пригадати та закріпити основні історичні компетенції з 6 по 11 класі здобути навики швидкого виконання тестів різного формату й рівня складності. Він повністю відповідає сучасній навчальній програмі.

 

Хімія – дана книга містить основну інформацію з предмету за 7-11 класи, подану в стислій формі. Вона складена за принципом узагальнення і систематизації здобутих знань. Також в ній є різноманітні формати завдань, тренувальні вправи та тести для контролю й самоконтролю. Вони мають різний рівень складності і вимагають здійснення певних аналітичних операцій.

 

Біологія – комплексний посібник, його зміст охоплює всю тематику курсу, а формат відповідає сучасній навчальній програмі. В його структуру входять теоретичні відомості, подані в стислій формі, тренувальні вправи, завдання і тести. Такий підхід дозволяє повторити пройдену раніше інформацію, та підготуватися до тестових завдань різного рівня складності.

 

Англійська мова 2024 – видання для комплексної підготовки до незалежного оцінювання на рівні В1 та В2. Воно формує навички правильного і швидкого виконання тестів, допомагає пригадати весь обсяг пройденого матеріалу. В ньому пропонуються завдання для самоконтролю з прикладами виконання, коментарями та відповідями.

 

Математика 2024 – сучасне видання, сформоване відповідно до актуальних норм МОН. Вирізняється різноманітністю форм подання матеріалу та високою ефективністю набуття математичних знань і формування практичних умінь. Охоплює шкільний курс з 5 по 11 клас, містить теоретичні відомості, довідникові відомості, задачі і завдання з відповідями.

 

 

Компоненти комплексу підготовки до ЗНО.

 

Міні-конспекти – видання які допомагають опрацювати матеріал після прочитання художнього тексту. Окреслюють тематику та ідею твору, стиль його написання, жанр і літературний рід, містять цитовані уривки й диктанти. Вони складені відповідно до чинної програми з літератури, української та зарубіжної.

 

Розв’язник – спеціалізований посібник із завданнями та розв’язками, тобто варіантами їх вирішення. Входить в комплекс книг для підготовки до оцінювання з алгебри, геометрії та фізики. Створюється у відповідності до тем шкільного курсу заданого предмета.

 

Хрестоматія – навчальне полівидання з уривками текстів творів, що вивчаються згідно шкільної літературної програми. Допомагають випускникам пригадати прочитані твори з української та зарубіжної літератури і підготуватися до іспитів.

 

Таблиці та схеми– посібник, який розкриває основну інформацію курсу в стислій й лаконічній формі. Часто зустрічається в підготовчому комплексі із всесвітньої та української історії. Покращує сприйняття великого об’єму інформації, полегшує процес запам’ятовування окремих епізодів і цілих тем.

 

Довідник – міні довідники містять методичні поради та довідкові дані, які сприяють ефективному виконанню завдань, допомагають сформулювати на них відповідь у відкритій письмовій формі. Також в них входять взірці і орієнтири які полегшують підготовку до тестів.

 

Тренажер–добірка тренувальних вправ із тестових зошитів, аналогічних до тестових завдань зовнішнього оцінювання. Завдяки ним можна опанувати навики правильного і швидкого виконання завдань різного рівня складності.

 

Збірник тестових завдань –у ньому зібрані запитання, задачі та вправи, подані у вигляді тестів. Вони мають різний рівень складності. До них додаються приклади правильних відповідей. Такі завдання входять в підготовчий комплекс з усіх предметів.

 

Власне висловлення – книга, яка вчить учня правильно викладати свої міркування стосовно проблематики поставленого запитання та відстоювати власну позицію щодо них. Він повинен довести свою думку, логічно обґрунтувати її, створити для неї міцний фундамент з ілюстрованих тверджень та доказової бази.

 

 

Видавництва, які створюють літературу для ЗНО.

 

Торсінг – відоме видавництво навчальної літератури. Завдяки старанням його спеціалістів вийшло чимало друкованих матеріалів, покликаних сприяти якісній підготовці абітурієнтів до незалежного оцінювання. Компанія володіє сервісом високого рівня, забезпечуючи друк тиражу будь-якого об’єму.

 

Освіта – видавничий дім, який створює широкий асортимент сучасної навчально-методичної літератури для загальноосвітніх закладів. Вона користується високим попитом, адже доказала свою ефективність на практиці, зокрема в плані підготовки до державних тестувань. Компанія здатна швидко реалізувати замовлення будь-якого об’єму, в доступній ціновій категорії.

 

Генеза – друкарня з багаторічним досвідом роботи на освітній ниві. Її праці освоювали ринок України з 1992 року. Весь період своєї історії видавництво залишається новатором в галузі друку навчальних матеріалів. Його література вирізняється високою якістю, актуальністю та результативністю, вона створюється в поєднанні духу традицій і вимог нового покоління.

 

Абетка– поліграфія заснована в 1997 році, випускає друковану продукцію високої якості, яка відповідає сучасним методичним та педагогічним нормам. Вона удостоєна безлічі нагород та відзнак. Основна діяльність полягає у створенні навчальної, методичної і довідкової літератури для учнів загальноосвітніх закладів, зокрема абітурієнтів які готуються до державного тестування.

 

Весна – видавничий дім займається виготовленням друкованих видань для забезпечення якісного і повноцінного навчання в загальноосвітніх закладах України. Вони схвалені МОН та допущені до освітнього процесу. Особливою популярністю користуються матеріали для підготовки до державного оцінювання.

 

Літера – поліграфія яка створила безліч навчальних книг, в її арсеналі більше 2000 найменувань високоякісних посібників. Їх успішно використовують в усіх загальноосвітніх закладах країни. За період роботи, друкарня реалізувала більше 12 млн примірників. Високу оцінку заслужила спеціалізовані книги для ЗНО.

 

Підручники і посібники– друкарня з багаторічною історією, її продукція присутня на ринку України понад 20 років. Друковані видання ПІП користуються величезною популярністю, завдяки якісному виконанню, актуальній інформації та відповідності усім нормам МОН. З друкарнею працюють відомі автори, на рахунку яких велика кількість успішних видань, в тому числі для підготовки до незалежного тестування.

 

Грамота – професійне видавництво засноване в 2000 році. Його друкарські верстати за 20 років клопіткої роботи випустили сотні тисяч книг, зокрема різноманітних посібників для загальноосвітніх закладів. Вони неодноразово ставали переможцями Всеукраїнського конкурсу підручників. Їх вирізняє змістовне наповнення з достовірною та цікавою інформацією, а також чудове художнє оформлення.

 

Ранок – одна з найуспішніших друкарень країни. Поліграфія налагодила співпрацю з кращими виданнями ЄС та США, і встановила партнерські відносини із студіями The Walt Disney Company й Pixar Animation Studios. Тут працюють одні з найкращих авторів, які створюють вкрай ефективну освітню літературу.

 

 

Перелік авторів

 

Коберник С. Г. – автор навчальних матеріалів для підготовки до державних тестувань з географії. Він реалізував інформативні довідники та розширені тести різного рівня складності для перевірки знань учня і тренування предметних компетенцій.

 

Безкоровайна О. – авторка друкованих праць з англійської мови, котрі допоможуть здати будь-яке тестування на відмінно. Особливою популярністю користуються її навчально-практичні довідники.

 

Ілюха Л.М.– признаний фахівець з біології, який працює в даному напрямку багато років. Його комплексні видання увібрали весь перелік тем з даного предмету та пропонують ознайомитися з ними в стислому форматі, пригадати й закріпити знання. Створений ним збірник тестів сприяє ефективному самоконтролю.

 

Титаренко Н. В.– автор комплексних книг з хімії, а також таблиць і схем. Ці матеріали здатні підготувати абітурієнта до державних екзаменів в максимально короткий термін. Вони зібрали весь перелік тем і формул, стисло подають основну інформацію та пропонують вирішити задачі для самоконтролю.

 

Чернишова Ю.Т. – авторка опрацювала для абітурієнтів комплексний підручник для підготовки до іспитів з англійської мови. Видання увібрало повний перелік тем за всі роки навчання, інформація подається в стислому вигляді. Завдяки цій праці можна швидко відновити мовленнєві компетенції.

 

Євчук О.В. – пропонує до уваги випускників цілу низку навчально-методичної літератури з англійської мови, яка сприяє ефективній підготовці до державних екзаменів. Ви можете придбати комплексний посібник, добірку тестів та збірник тренувань.

 

Доценко І. – за авторством цього науковця вийшло чимало навчальних матеріалів з англійської мови, котрі являють собою збірники тренувальних вправ для відновлення тапідняття рівня мовленнєвих навиків і вмінь.

 

Валігура О. – під егідою науковця створено широкий асортимент навчальної літератури з англійської мови. Його комплексний посібник та збірник завдань дають можливість абітурієнту перевірити якість знань, пригадати пройдений матеріал, відновити та покращити навики іноземної мови.

 

Грицюк І.– автор комплексного підручника та тренажера з німецької мови. Його праці сприяють швидкому повторенню багаторічної інформації та відновленню основних компетенцій.

 

Кузишин А. – творець якісних навчально-методичних матеріалів з географії. Його стараннями було створено вкрай вдалий комплексний підручник та добірку тренувальних вправ.

 

Гальперіна А.Р. – математик, який реалізував цілу низку матеріалів з математики для підвищення компетенції випускників. Він пропонує комплексний посібник, тренувальні вправи і завдання.

 

Капіносов А. – визнаний математик, що працює на освітній ниві багато років поспіль, реалізував десятки найменувань методичних видань. Пропонується придбати комплексний підручник, довідник, добірку завдань та книгу з прикладами їх розв’язання.

 

Істер О.С. – автор комплексних видань, збірників із завданнями та збірників з прикладами їх розв’язання. Його праці охоплюють математику, геометрію та алгебру. Їхня цільова аудиторія це учні старших класів та випускники.

 

Струж Н. – науковець який працює в галузі фізики та пропонує з даного предмету широкий перелік навчально-методичних видань. В його добірці представлені комплексні посібники, комплекти завдань, збірники тренувальних вправ та довідники.

 

Витвицька С. – авторка тестових завдань, довідників, збірників, тренажерів та комплексних видань з української мови й літератури. Створена нею друкована продукція виділяється високою якістю та результативністю доведеною на практиці.

 

Білецька О. – авторка пропонує великий вибір методичних матеріалів з української мови та літератури. Серед її робіт представлені тренувальні вправи, завдання в тестовому форматі, збірники тренувальних вправ та комплексні підручники.

 

Заболотний О. і Заболотний В. – співавтори методичних видань з української мови та літератури. Вони пропонують одні з найкращих довідників, тренажерів, комплексів та збірників, котрі неодмінно стануть в нагоді абітурієнтам.

 

Константинова О.М. – авторка комплексного видання з англійської мови. В ньому зібрані всі теми, які вивчались за весь період навчання згідно програми загальноосвітніх закладів. Вони допоможуть відновити мовленнєві навики і пригадати пройдений матеріал.

 

Радченко І. – авторка комплексного видання з української літератури. В ньому зібрані усі твори українських письменників, які вивчались за весь період навчання. Вони подаються в стислому форматі, проте дозволяють швидко пригадати забуті знанняй закріпити їх.

 

Панчук І. – автор довідників, збірників завдань, тренувальних задач та комплексів з історії України. Це розмаїття методичних матеріалів допоможе всесторонньо підготуватись до іспитів будь-якої складності.

 

Земерова Т. – науковець пропонує добірку методичних матеріалів, які складаються з підготовчого комплексу, збірників, довідників, тренажерів і тестових завдань з історії України.

 

Гісем О.В – науковець створив великий вибір навчально-методичних посібників з історії України та Всесвітньої історії. Вони повністю адаптовані до сучасних вимог МОН та відповідають програмі незалежного оцінювання.

 

Мартинюк А.А. – відомий історик, який реалізував широкий спектр методичних матеріалів з Всесвітньої історії та історії України. Вони допомагають відновити компетенції, пригадати та систематизувати основну інформацію курсу.

 

Власов В.С. – автор популярного комплексу для підготовки до ЗНО з історії України. Також, завдяки його старанням, було створено безліч історичних підручників, зошитів та інших спеціалізованих книг.

 

Барна І.– за авторством цього науковця вийшла низка посібників для підготовки до державного оцінювання з біології. В цей перелік входять збірники тестів, довідники та комплексні видання.

 

Березан О. – творець навчально-методичного комплексу з хімії, до складу якого входять довідники, збірники тестових завдань, збірники тренувальних завдань та комплексні посібники.

 

О.М. Авраменко 2024 – автор комплексу з української літератури частина 1, 2, хрестоматії і міні конспектів. Його праці широко використовуються абітурієнтами для підготовки до ЗНО.

 

Відгуки про товар
  1. Замовляла ЗНО з математики І біології. В наявності було лише з математики. Оператор ввічливо перепросила і попросила почекати пару днів, коли надійде біологія з видавництва. Книжка надійшла раніше і в той же день мені все відправили. Роботою інтернет-магазину задоволена. Буду радити всім своїм знайомим
    15 бер. 2020, Ангеліна
  2. Отличный тренажер содержит в себе много заданий.Не пожалела что купила.
    13 бер. 2020, Анна
  3. Приємно здивувала низька ціна на ЗНО.
    Дякую за такий чудовий сайт.
    10 бер. 2020, Ольга
  4. Гарне обслуговування,книга швидко надійшла.Дякую
    5 бер. 2020, Олексій
  5. Дякую магазину за швидку доставку та приємні ціни.
    13 лют. 2020, Ірина
  6. Дуже дякую магазину за швидку доставку та приємну ціну. Все пройшло добре.
    13 лют. 2020, Ірина

© 2012-2023 BOOKLETKA™ - Лідер книгопостачання України