Вже скоро почнеться новий навчальний рік. Прийшов час батькам замислитись про покупку шкільних посібників для дітей. З початком реформи в системі освіти і переходом на дванадцятирічну форму навчання, з'являться і нові навчальні посібники, що відповідають змінам в шкільній програмі.

Інтернет магазин навчальної літератури «Буклетка» пропонує широкий вибір підручників, зошитів, плакатів, навчальних ігор, роздаткового матеріалу, художньої літератури, починаючи з дітей молодшого дошкільного віку і закінчуючи студентами, вчителями та викладачами ВНЗ.

Вся навчальна література Україна виготовлена з якісного матеріалу з використанням яскравих, барвистих ілюстрацій. Це сприяє кращому засвоєнню корисної інформації.

У «Буклетці» постійно діють спеціальні пропозиції, завдяки яким шкільні книги купити можна за доступну ціну.

Нові поступлення товару дозволяють нам йти в ногу з часом і відповідати всім щонайменшим змінам в освітніх програмах.

Серед новинок для дітей дошкільного віку можна відзначити посібник «Система освітньої роботи з дітьми молодшого дошкільного віку». У ньому міститься орієнтоване календарно-тематичне планування роботи, з урахуванням всіх освітніх ліній розвитку дітей.
«Патріотичне виховання в ДНЗ» допоможе дітям познайомитись ближче з традиціями і обрядами своєї країни, зрозуміти значення і важливість національних символів України

Дітям старшого дошкільного віку ми пропонуємо зошит «Цікава абетка», яка відповідає всім програмам, затвердженим МОН України. Вона підходить як для групової, так для індивідуальної роботи при проходженні курсу «Навчання грамоти». Виконуючи цікаві завдання, що містяться в зошиті, дитина швидше навчиться читати, робити звуковий аналіз слів.

Розмальовка-антистрес «Загублений океан» Джоани Басфорд допоможе малюкам пізнати всю красу підводного світу. З цим посібником, поряд з отриманням нових знань, розвивається дрібна моторика, мислення, фантазія.

Оновлені шкільні підручники купити у нас зможуть семикласники. Серед них: алгебра, географія, англійська мова.
Останнім часом велика увага приділяється вивченню іноземних мов. Набори карток з англійської мови, які охоплюють всі досліджувані теми, допоможуть дітям в ігровій формі швидко вивчити багато нових слів. Всі вони схвалені МОН України і відповідають чинним шкільним програмам.

Асортимент інтернет-магазину «Буклетка» постійно оновлюється, тому у нас ви зможете знайти будь-яку новинку навчальної літератури.