Підручники створені з метою підготувати учнів до успішної здачі випускних екзаменів, ЗНО

Сучасний світ диктує нові правила та вимоги до випускників шкіл та на перший план виходить вміння вільно спілкуватися у світовому просторі, тобто гарно володіти іноземною мовою. Наш уряд прагне наставити школярів на шлях інтеграції, тож у майбутньому планується, що ЗНО з англійської мови буде обов’язковим для вступників будь якого вишу.
В цьому році було зроблено значний крок уперед – введено обов’язкове ДПА з англійської мови для одинадцятикласників. Це рішення вкрай важливе. проте саме воно потребує систематичної підготовки. Тож неодмінною запорукою успіху стане правильно підібраний підручник для вивчення англійської мови, який допоможе не лише набути нових знань, але й систематизувати вже вивчений матеріал, аби якомога ефективніше підготуватися до будь-якого англомовного іспиту.
Новітній п’ятирівневий курс laser створений для підготовки до іспитів різного рівня та орієнтований на тих, хто має початковий рівень знань. Робота ґрунтується на опрацюванні лексико-граматичного матеріалу, який представлено у цікавій формі, тож це буде захоплюючим заняттям як молодшим школярам, так і старшокласникам. Вже знайомі більшості вчителів класичні курси new round up та solutions можут стати не лише самостійними посібниками, але й добре підійдуть у вигляді додаткового матеріалу під час основних класних занять у школах.

Сучасний граматичний матеріал та розширений набір лексичних одиниць значно розширять мовні знання учнів та допоможуть краще зорієнтуватися у англомовному просторі, а також виконати завдання ЗНО та ДПА на високому рівні.
Для стандартних класів загальноосвітніх шкіл також гарно підійде курс exam excellence. Він поділений на 12 окремих тем, а його особливістю є наявність двох різних рівнів завдань. Саме така організація книг дає можливість доцільного їх використання у групах з різними показниками знань.


Всім відомий Gateway розрахований на аудиторію, яка вже має певний базовий рівень володіння мовним матеріалом, а насичений курс допоможе ретельно підготуватися до державних та міжнародних англомовних іспитів.
Щоб показати гарні результати в майбутньому, треба розпочинати вже сьогодні.