Вивчення іноземної мови у загальноосвітній школі важко уявити без надійного помічника – підручника. Саме завдяки йому школярі можуть оволодіти невідомою мовою легко та швидко.
Підручник Алла Несвіт 6 клас англійська мова створений за принципами комунікативності та оволодіння учнями чотирма видами мовленнєвої діяльності, а саме: говоріння, аудіювання, письма і читання. За допомогою видання діти навчаться описувати зовнішність членів родини, дізнаються про різні види магазинів та товари, які можна придбати в них. Не зайвим є розділи підручника, які присвячено харчуванню, спорту, подорожам.
Вивчення іноземної мови поєднується з багатьма сферами суспільного життя, тому робить звичайні шкільні уроки цікавими, різноманітними і насиченими корисною інформацією. Це дозволяє дитині отримати якісні знання та навички, які вона зможе використати у подальшому житті.
Оволодіння знаннями передбачає виконання домашніх завдань, які набагато зручніше виконувати у спеціально розробленому для цього зошиті. Робочий зошит Несвіт нова програма допомагає дітям збагатити словниковий запас, систематизувати набуті знання, розвивати мислення, мовлення та увагу. Видання містить завдання різної складності відповідно до тематичних блоків підручника. Зошит з англійської мови Несвіт допоможе засвоїти лексико-граматичний матеріал підручника з англійської мови.
Підручники з англійської мови Несвіт 7 клас допоможуть дітям оволодіти мовою міжнародного спілкування, познайомлять їх з Великою Британією, її столицею та Австралією. Діти дізнаються багато нового та цікавого про Київ. Цікаві тематичні блоки якнайкраще сприяють розвитку навичок спілкування англійською мовою на актуальні для школярів теми. Матеріал підручника розроблений, спираючись на інтереси дітей, вікові особливості школярів, їх пізнавальний інтерес. Таким чином, вивчення іноземної мови передбачає водночас і отримання необхідного досвіду, і розширення світогляду.
Англійська мова підручник Несвіт купити можна в спеціалізованому книжковому магазині або інтернет магазині, де кожен знайде для себе необхідну літературу за найнижчими цінами.
Сучасна шкільна освіта вимагає від дитини засвоєння великої кількості навчального матеріалу з різних дисциплін. Тому важливо знайти вірного і надійного союзника, який допоможе пізнати шкільний предмет. З цією метою розроблені підручники та робочі зошити Алли Несвіт.