Прорив в ігровому навчанні  з  картками Logico Primo


Сьогодні в умовах дистанційної освіти батькам доводиться самостійно організовувати навчання своїх дітей.  Сучасні малюки не сприймають книжку як джерело інформації і потребують нових інтерактивних методів. Зацікавити їх буває часом дуже складно, тому популярним серед вчителів і батьків є «навчання у грі». Ігри з Logico Primo допоможуть не лише мотивувати до навчання, а й здійснювати необхідне формувальне оцінювання досягнутих результатів.

В арсеналі методики знаходяться безліч карток, які охоплюють весь спектр умінь і навичок дітей від 3 до 6 років. Дітей насправді захоплює іграшковий зовнішній вигляд дошки з великими кнопками для переміщення, привертають увагу і цікаві теми з яскравими ілюстраціями.

Розвиток  дитини завдяки карткам відбувається за такими темами:


❶ Математичні обчислення;

❷ Природні явища, флора і фауна;

❸ Концентрація уваги, розвиток пам’яті, логіки;

❹ Пізнання оточуючого середовища;

❺ Ребуси та ін..


 


Картки в наборах розташовані в порядку від простого до складного, таким чином кожна дитина зможе розпочати з картки , яка найбільше відповідає його здібностям.

Механічне переміщення кнопок на дошці автоматично перетворює навчання з Logico Primo в активний навчальний процес та додатково тренує дрібну моторику дитини.

 

Провідні методисти надають перевагу цим карткам, оскільки вони для виконання завдань не потребують навичок читання і письма. Текстові завдання негативно сприймають діти, що мають складнощі при читанні, письмі і говорінні. Але мають інші схильності  і здібності.

 

Зараз діти прагнуть більше самостійності в навчанні, побуті. З картками Logico Primo можна не лише навчатися самостійно, але й власноруч перевірити правильність виконання завдань – на зворотному боці кожної картки містяться варіанти правильних відповідей. Також дитина сама зможе обирати необхідний час і темп виконання вправ.

 

           

 

Вчителі англійської мови мають змогу для навчання і оцінювання використовувати такі тематичні набори:

♦ Я, моя сім`я і друзі;

♦ Природа;

♦ Школа;

♦ Харчування.

 

Детальніше ознайомитися  з тематикою карток і цінами Ви зможете в нашій спеціальній рубриці на нашому сайті.


 


Отож Вам вирішувати, чи надавати перевагу старим перевіреним методам розвитку і навчання ваших дітей, чи використовувати новітні методики, що допоможуть багатогранному розвитку всіх можливих індивідуальних умінь і навичок кожної дитини.