Вивчити англійську з підручником Оксани Карпюк набагато простіше

Хотілося б вам, щоб ваш маленький школярик краще вивчив англійську? Впевнені, що так. Тому не гайте часу і замовляйте підручник «Англійська моваКарпюк О.Д.
Тільки корисна інформація для вивчення мови, велика кількість вправ, структурованість тексту і представлення інформації блоками, - все це говорить за себе, і ваш маленький поліглот краще буде запамятовувати і вивчати іноземну.
Нещодавно виданий підручник Карпюк 7 клас (2015 рік) призначений як для занять у школі, так і домашнього вивчення матеріалу. Крім того, ця книжка стане корисною і для батьків, які прагнуть перевірити знання своїх дітей, або навіть самостійно покращити власні.
Виглядає дидактичний матеріал, скоріше, як робочий зошит, оскільки містить велику кількість тестових завдань, питань, які вимагають відповідей і обговорення, матеріалу для читання. Крім того, всі необхідні слова для запамятовування обведені спеціальною рамкою з написом «Vocabulary», що означає «словничок». Інформація запропонована у вигляді уроків певних параграфів і сторінок тестових завдань для перевірки знань.
Зошит автора Карпюка О.Д. за 7 клас виконано в кольорах, що робить книгу більш привабливою: картинки, памятки, словничок і завдання ілюстровані різними кольорами, що значно привертає увагу, виділяючи об’єкт. Так що, ваша дитина однозначно не буде сумувати, працюючи над вивченням англійської мови з книжкою Карпюк за 7 клас.
Що на вас чекає, при придбанні підручника?
1. Якісний і неодноразово перевірений матеріал.
2. Яскраві ілюстрації.
3. Послідовність у викладенні.
4. Велика кількість тестових завдань.
5. Наявність діалогів і питань.
6. Окрема увага приділяється роботам в парі та ігровим моментам.
7. Чудова структурованість тексту.
8. Нове удосконалене видання.
9. Якісний друк і практична обкладинка.

Якщо ви хочете, щоб ваш школяр покращив свій рівень знань з іноземної мови, підвищив оцінки з предмета і успішно завершив семестр, то вам потрібно купити підручник з англійської мови за 7 клас автора Карпюк О.Д. Скоріш замовляйте книгу онлайн, - і приємне вивчення мови вам гарантовано!