Мова – головне надбання, яке отримало нове покоління у подарунок від пращурів. Кажуть, що нація, яка втратила свою мову, може позбутися незалежності і взагалі зникнути з лиця землі. Без розуміння системи мови важко налагоджувати контакти з оточуючими людьми і отримувати необхідний досвід. Розвиток сучасного світового суспільства сприяє відкриттю кордонів і світових знань. Варто купити підручник з англійської мови, щоб пізнати нову для себе мовну систему. Посібник відкриває учневі унікальні знання лексики, граматики, орфографії та орфоепії. Завдяки використанню книги учні пізнають англомовний світ.

 

Навчальна програма в українській школі швидко змінюється, з`являються нові вимоги до якості освіти. Відбувається цей процес завдяки технічного прогресу та зростанню об`єму навчального матеріалу. Підручник з англійської мови нова програма враховує побажання методистів та вузьких спеціалістів Міністерства освіти та науки України. Посібник націлює учнів на досягнення високих результатів під час навчання.

 

               

Книги Карпюк підходять для використання у загальноосвітній школі у класах початкової, середньої ланки та старших класах. Навчаючись за підручниками Карпюк, учні початкових класів отримують перше уявлення про розгалужену систему англійської мови. В середній школі школярі виробляють достатньо досвіду, щоб використовувати набуті знання на практиці та під час спілкування. У старших класах видання допомагає підготуватися до ЗНО, закріпити і систематизувати пройдений матеріал та поглибити свої знання.

 

Робочий зошит Карпюк – один із ефективних засобів для вивчення іноземної мови. З його допомогою учням легше виконувати домашні завдання та розбиратись у найскладніших навчальних розділах. Посібник стане у пригоді батькам, які стежать за успішністю дітей і допомагають школярам виконувати завдання.

            

Переваги зошитів та підручників Карпюк:

•             Посібники створені з урахуванням діючої програми та індивідуальних особливостей учнів;

•             Видання містять необхідний теоретичний і практичний матеріал, що полегшує процес навчання;

•             Книги насичені ілюстрованим матеріалом, який доповнює тексти та завдання видання;

•             Книги автора доступно написані для дітей. Це допомагає запобігти можливим труднощам під час роботи з виданням;

•             Цікаві рубрики сприяють аналізу отриманої інформації та пошуку відповідей на поставлені питання.

 

Спеціально розроблені книги Карпюк допомагають поступово збільшувати навички і знання учнів, адже матеріал подано від простого до більш складного. Комунікативні вправи, тексти і завдання сприяють успішній роботі над лексичним матеріалом. Використовуючи вправи на розвиток умінь читання, говоріння і граматичний матеріал, учні можуть оволодіти іноземною мовою на високому рівні. Завдяки виданню в учнів формуються навички, які необхідні для саморозвитку, адаптації в сучасному світі та отриманню вищої освіти у престижному навчальному закладі.