Спостереження багатьох років показали, що знання дітей залежать не тільки від якості викладання предмета вчителем, але й від якості підручника. Чим краще й послідовніше розміщений в ньому навчальний матеріал, тим легше й швидше він сприймається дітьми.

Саме за таким принципом створено підручник англійська мова 8 клас Карпюк 2016, який нещодавно з’явився в продажу в інтернет-магазині «Буклетка». Він належить до авторської серії нових шкільних підручників, які спрямовані на формування в учнів здатності до міжкультурного спілкування.

Книжка Карпюк 8 клас (нова програма) укладена з урахуванням концепції, згідно якої в центрі процесу вивчення англійської мови знаходиться особистість учня та його потреби. Вона передбачає не сухе заучування термінів та іноземних слів, а вивчення мови в процесі спілкування. Автор схиляється до того, що поглиблена соціокультурна спрямованість при вивченні мови дозволить досягти кращих результатів.

У підручнику «Англійська мова» 8 клас Карпюк є код доступу, за яким можна скачати в інтернеті електронний додаток – інтерактивну програму. Вона служитиме безцінним помічником при вивченні мови, особливо під час самостійної роботи. Електронна програма повністю відповідає всім розділам та урокам нового підручника і містить чотири типи завдань з граматики, лексики, аудіювання, орфографії. Використовуючи сучасний додаток, восьмикласники самі можуть визначити свій рівень знань та навичок з предмету, краще вивчити мовний матеріал, вдосконалити комунікативні та адитивні навички.

Також з’явився в продажу і робочий зошит Карпюк 8 клас. Він, як і інтерактивна програма, повністю відповідає темам підручника і містить вправи і завдання для кращого засвоєння навчального матеріалу з англійської мови. А покращити свої граматичні навички, потренуватись у формоутворенні восьмикласникам допоможе Робочий зошит з граматики "Grammar Practice Book".

Заходьте до нас в «Буклетку» та купуйте навчальні новинки. Карпюк 8 клас підручник та зошити з англійської допоможуть вашій дитині легко, швидко та із задоволенням вивчати іноземну мову.