Ось і минули травневі свята, а це значить, що маленькі випускники дитячих садочків з хвилюванням очікують на закінчення навчального року. Зовсім скоро вони стануть першокласниками.



На цьому етапі батьки намагаються якомога краще підготувати своїх дітей до занять. Деякі наймають репетиторів, купляють велику кількість посібників, шукають  ефективні інтерактивні вправи. Все це не принесе бажаного результату, якщо послуговуватися ними хаотично.


     


Ми раді запропонувати Вам методично правильно складені серії посібників для дошкільнят автора Василя Федієнка (видавництво «Школа»), які допоможуть батькам розвинути на закріа пити найнеобхідніші здібності кожної дитини – логіку, пам'ять, увагу, навички читання і письма, математичного розрахунку, базову лексику англійської мови та знання з оточуючого світу.


  

 

Методист з багаторічним стажем, Василь Федієнко, упорядкував і надрукував друковані зошити, які задовольнять Ваші будь-які освітні потреби. Адже посібники для навчання розраховані не лише для старших дошкільників, а й для молодших. Зокрема, представлені наступні серії:


Дивосвіт (3-5 років)

Малятко (4-6 років)

Крок до школи (4-6 років)

Крокуємо до школи (4-6 років) (рос)

Лісова школа (5-6 років)



Особливою популярністю користується зошит Федієнко «Ми готуємось до школи без проблем 5+», оскільки в ньому поєднано завдання для навчання дитини читанню, письму, рахунку і критичному мисленню. Матеріал тут викладений настільки просто і доступно, що займаючись лише за ним, Ви зможете гарно підготувати свою малечу до школи.