ДПА 2022

 

Міністерством освіти і науки України був затверджений перелік предметів, які будуть здавати випускники початкової (4 клас), базової (9 клас) та повної  (11 клас) середньої освіти на Державній підсумковій атестації у 2022 році.

Наказ визначає письмову форму проведення іспитів в четвертих і дев’ятих класах. Одинадцятикласники будуть складати ДПА у форматі Зовнішнього незалежного оцінювання.

Випускників початкової школи  перевірятимуть на знання математики та української мови та читання. Підготуватися чотирикласникам допоможуть спеціальні  збірники підсумкових контрольних робіт, які зорієнтують по формам і видам завдань. Придбати їх Ви зможете на нашому сайті у відповідному розділі  з підготовки до ДПА 4 клас.

            

 

У дев’ятому класі, окрім обов’язкових математики і рідної мови,  школярі здаватимуть предмет, який обрали на засіданні педагогічної ради зі списку, рекомендованого Міністерством. Найчастіше, це англійська мова, біологія, історія України, географія, українська література.

 

 

                 

 

Випускники старшої школи пишуть перекази на іспиті з української мови, складають екзамен з іноземної мови, а третій іспит складають з обраного власноручно предмета – з математики або історії України.

 

Бажаємо успіхів всім учасникам Державної підсумкової атестації!!!