• +38 (068) 891-54-74
  • +38 (050) 014-79-99
  • +38 (096) 954-05-60

Шановні клієнти!

Колектив інтернет-магазину bookletka.com щиро вітає Вас з прийдешніми новорічними святами! З Різдвом Христовим!

Хочемо висловити Вам подяку за підтримку та активну співпрацю. Бажаємо Вам та Вашим родинам мирного неба, родинного затишку, здоров’я та впевненості у завтрашньому дні.

Пропонуємо до Вашої уваги серію дерев’яних іграшок компанії Ubee, які створені для розвитку у дітей різного віку логічного мислення, пам’яті, уваги та інших базових навичок. Доведено, що саме іграшки з дерева навчають активному мисленню та концентрації, не створюючи на дитину сильного емоційного впливу.

Виробники подбали про достатній асортимент іграшок, розрахованих на різні вікові категорії.

Шановні клієнти!

З відчуттям глибокої радості і від щирого серця поздоровляємо Вас з Воскресінням Христовим, з Великоднем, і нехай царюють у ваших серцях радість і душевний спокій!Нехай до Вашої оселі прийде здоров’я, любов, щастя, добробут, душа нехай світлішою стає, серце пламеніє любов’ю, а помисли стануть щирими та добрими. Всіх Вам земних благ і мирного неба над головою!

Вже багато років вчителі-методисти організовують навчання учнів середньої і старшої школи за допомогою підручників і посібників авторів Мерзляк, Полонський, Якір (видавництво «Гімназія»). Їх книги вже давно підтвердили свою ефективність у вивченні математики.

© 2012-2023 BOOKLETKA™ - Лідер книгопостачання України