Family and friends – найпопулярніший курс вивчення англійської мови в Україні


Напевно, кожен з батьків, окрім класичної освіти, намагається своїй дитині дати гарну мовну освіту. Зараз існують тисячі різноманітних курсів та онлайн-додатків, проте всі вони мають суттєві недоліки: одні перевантажують учнів інтерактивними вправами, інші – не можуть зацікавити звичними методами навчання. Семирівневий курс Family and friends має збалансовану систему різноманітних вправ і завдань, які не тільки зацікавлять кожного школяра, а й сприятимуть ефективному вивченню іноземної мови дітьми з різним рівнем підготовки.

 

Навчання починається з початкового рівня  і продовжується до 6 рівня. Розрізнити їх можна за кольором обкладинки навчального комплекту:

 

• Starter – бузковий;

• 1 – синій;

• 2 – червоний;

• 3 – зелений;

• 4 – оранжевий;

• 5 – фіолетовий;

• 6 – темно-зелений.

 

 

 

Навчально-методичний комплект включає:

⇒ Підручник;

⇒ Робочий зошит;

⇒ Граматика;

⇒  Посібники для читання;

⇒ Книга для вчителя;

⇒ Audio CD;

⇒ Ресурсна папка;

⇒ Матеріали для викладача.

 

Family and Friends

 

Як бачимо, викладачам даного курсу забезпечено найкращі умови для ефективного навчання, від методичного забезпечення до демонстраційного матеріалу.

 

Особливістю курсу Фемелі енд Френдс є те, що за рахунок цікавих пісень і віршів, учні легко й комфортно засвоюють складний граматичний матеріал, який логічно поєднаний з лексикою.

 

Аудіювання – зазвичай найскладніша форма вивчення іноземних мов. Саме в цьому виданні тексти для слухання начитуються носіями мови, що дає змогу засвоїти правильну вимову і необхідні інтонації.

 

Тематика уроків, представлена в підручниках надзвичайно різноманітна і охоплює такі сфери: родина, школа, дозвілля, спорт, їжа, будинок, професії, громадські місця та ін.

 

 

Навчальний курс Family and friends відповідає навчальній програмі Міністерства освіти і широко використовується в  загальноосвітніх школах із поглибленим вивченням англійської мови, а також на групових та індивідуальних заняттях з репетитором тими, хто бажає навчитися вільно володіти англійською мовою.