Для відмінної підготовки до ЗНО сучасні одинадцятикласники можуть скористатися невеликим переліком способів: або заняття з репетитором, або самостійна підготовка. Перший варіант має суттєвий недолік – значно високі показники вартості викладачів. Другий спосіб є більш якіснішим, адже за такий спосіб не потрібно платити великих грошей, а результат повністю залежить від наполегливості учня. Інтернет-магазин «Буклетка» пропонує купить ЗНО посібники для самопідготовки, які повністю відповідають вимогам сучасного навчання та виховання учнів.

 Книги ЗНО 2016 рекомендовані МО України, підготовлені фахівцями української освіти. Підготовка до ЗНО 2016 в такий спосіб дозволяє досягти бажаного результату та отримати високі показники після здачі тестувань з різних предметів. Посібники, представлені в нашому інтернет-магазині, охоплюють всі дисципліни і дозволяють купити ЗНО 2016 за найкращою ціною с доставкою по Україні.

 • ЗНО 2016 українська література та ЗНО українська мова Ми пропонуємо посібники для підготовки до ЗНО учням, а також ці посібники рекомендовано абітурієнтам до використання під час підготовки до вступу до ВНЗ, вчителям, викладачам. Довідники містять збірники завдань, складені за вимогами до ЗНО, рекомендовані МОУ. Книги мають чітку, а отже і зручну, структуру для сприйняття. Видання містять інформацію та рекомендації до підготовки для написання власного висловлювання, що є однією з вимог для ЗНО. ЗНО з української мови представлене типовими тестовими завданнями, відповідями до них, не містять друкарських помилок. Тести підготовлені та розроблені у форматі ЗНО.

 • ЗНО 2016 історія України, а також ЗНО всесвітня історія «Буклетка» пропонує посібники для підготовки до ЗНО, авторами яких є відомі українські фахівці у галузі історії. Книги складені у повній відповідності до діючої програми з історії, з урахуванням останніх змін та доповнень. Комплексне навчання на базі такої методичної літератури націлене на успішне проходження ЗНО у 2016 році. Всі посібники з історії мають гриф МОУ та рекомендовані до використання у процесі самопідготовки. Довідники містять зразки типових тестових завдань, хронологічні таблиці, списки скорочень та абревіатур, основні терміни та поняття, інформаційні відомості про основних історичних діячів.

 • ЗНО англійська мова Для успішної підготовки до ЗНО з англійської мови ми пропонуємо перевірені та рекомендовані МОУ довідники, комплексні видання та посібники провідних вітчизняних фахівців. Тренувальна література дає змогу якісно систематизувати знання, узагальнити відомості, пригадати навички всього шкільного навчального курсу англійської мови. Типові тестові завдання складені згідно вимог ЗНО, містять ключі та відповіді. Не менш цінним є публікація зразка заповнення бланку відповідей, що дасть змогу не помилитися у відповідальну хвилину.

 • ЗНО математика Навчальна література для підготовки до ЗНО з математики складена з урахуванням вікових особливостей учнів, рівня їхньої навченості та призначені для повторення та узагальнення знань з цього предмету. Дидактичні матеріали охоплюють весь шкільний курс математики та поділені на теоретичний та практичний курси. Така структура дозволяє більш якісніше провести самопідготовку до ЗНО з цього курсу.

 • Біологія ЗНО Тестові завдання з біології повністю відповідають чинній програмі. Навчальні посібники та довідники містять повну та всеохоплюючу інформацію з шкільного курсу біології, відповідають українським стандартам освіти та самопідготовки. Книги мають зручний формат, вдало подану структуру, рекомендовані МОУ.