Полиці інтернет-магазину Буклетка поповнилися новинками навчальної літератури 2016 для вчителів математики, які викладають в 7 класах.
Основні труднощі роботи завжди пов'язані з введенням в дію нової програми для загальноосвітніх навчальних закладів, що має безпосередню орієнтацію на учня і пропонує трохи інший підхід до викладання предметів природничо-математичного циклу.
Новий підручник алгебра мерзляк 7 клас виданий саме до початку нового навчального року і продовжує цикл посібників цього автора для учнів загальноосвітніх шкіл. В його основу покладено особистісний підхід до навчання. Книга насичена достатньою кількістю пояснювального матеріалу і широким вибором різнорівневих вправ на закріплення вивченого.

 

 

На допомогу педагогу була розроблена книга для вчителя алгебра 7 клас мерзляк, в якій представлено більше пояснювального і описового матеріалу до тем, а також розширені варіації завдань, які можуть бути використані на уроках і в позаурочній діяльності. На додаток можна придбати мерзляк збірник задач 7 клас, в якому розміщені виключно вправи для тренування отриманих навичок і вправи на їх закріплення.
Актуальне видання геометрія 7 клас мерзляк підручник 2016 представляє абсолютно новий рівень навчальної літератури. Для зручності учнів у книзі розміщений опис і пояснення до розділів і малюнків, графічні зображення чіткі і відповідають всім сучасним вимогам оформлення малюнків з геометрії.
Книги випущені російською та українською мовами для вільного використання в 7 класах з різними мовами викладання предметів.