Видавництво Macmillan залишається одним із найпопулярніших у світі, адже саме його посібники обрали для себе багато навчальних закладів для вивчення англійської мови. 

Чому саме Macmillan?
Популярність macmillan english books зумовлена рядом факторів, зокрема:
• наявністю посібників для будь-якої вікової групи учнів. Кожен рівень повністю адаптований до інтересів і потреб студентів, містить ілюстрації та досконалі пояснення;
• чітко продуманим комплексом книг, до яких входить не тільки підручник та робочий зошит, але й граматичний посібник, книга для вчителя, а також диск з аудіо матеріалом;
• гарно підібраною інформацією, яка входить до складу текстів та вправ. Це досить важливий момент, адже діти прагнуть не просто macmillan купити, щоб здобути знання, вони мають на меті розширити свій кругозір та опанувати певну лінгвокраїнознавчу базу країни, мова якої вивчається.

      

Окремі серії для певних вікових категорій видавництво пропонує більше 40 серій різноманітних посібників, які дозволяють вивчити англійську мову як дітям віком від 5 років. так і дорослим, які опановують нові знання для отримання кращої роботи або подорожей.
1. Дошкільнята. Для них Macmillan пропонує Hello JoJo, Here’s Patch та You and Me. Цікаві книжки, в яких мову допомагають вивчати різні цікаві персонажі. Велика кількість картинок, віршів та пісень робить навчальний процес різноманітним та захоплюючим.
2. Учні початкової школи. Діти такого віку ще зацікавлені у малюнках та захоплюючих історіях, але вже повинні вивчати велику кількість лексичних одиниць та намагатися читати самостійно. Тож для них видавництво розробило такі курси як English World, Way Ahead, Little Explorers та інші. Це не повний перелік пропозицій Macmillan.
3. Основна та старша школа. Підлітки дуже вимогливі до навчальної літератури, бо незважаючи на великий обсяг матеріалу для вивчення, вони також полюбляють цікаві завдання та незвичайну діяльність. Для них авторські колективи видавництва розробили багато різнопланових серій, серед яких: laser book, New Inspiration , Hot Spot , gateway book та ще більше десяти варіацій.

      


4. Підготовка до іспитів. Це окрема категорія посібників, які допомагають школярам та дорослим гарно скласти різноманітні іспити на знання англійської мови. Найпопулярнішою є серія get 200 macmillan, повністю наповнена цікавим та корисним матеріалом, яка допомагає за максимально короткий строк опанувати великий обсяг навчального матеріалу.